top of page

Utveckling börjar med kunskap

På Minditude har vi människors utveckling i fokus. Vi vill skapa ett arbetsliv där människor mår bra, trivs, utvecklas och presterar, vilket i sin tur skapar välmående på nedersta raden.

Modern Design Arbetsyta

Våra prioriteringar

På Minditude har vi två områden vi brinner lite extra för:

Mer om oss

Mental Hållbarhet

Ett av våra mål är att förebygga den största orsaken till sjukskrivning i Sverige - psykisk ohälsa. Vi vill förmedla kunskap om hjärnan och välbefinnande och hur man kan skapa ett arbetsliv som är både mentalt hållbart och hjärnsmart. Vinster med att jobba hjärnsmart är lägre sjukskrivningstal, ökad produktivitet och effektivitet och högre engagemang. Vi erbjuder utbildning, föreläsningar och teamutveckling inom mental hållbarhet.

Karriärutveckling för kvinnor

Vi vill skapa ett arbetsliv där kvinnor tror på och vågar framhäva sig själva, tar plats, har en tydlig bild över mål och prioriteringar, leder sig själva och andra effektivt och har en sund livsbalans. För att åstadkomma detta har vi tagit fram ett karriärutvecklingsprogram för kvinnor - Power Up!

 

 Är du nyfiken på att se vad tidigare deltagare sagt om utbildningen kan du läsa om detta här!

Våra två områden
Karriärutveckling för kvinnor

Vilka är vi?

Möt oss som jobbar på Minditude

Minditude - Camilla Benckert

Camilla Benckert

Camillas fokus är att utveckla människor och organisationer. Hon utbildar, föreläser och jobbar som HR Konsult. Camilla är beteendevetare/ socionom med vidareutbildning inom KBT, ACT och ledarskap. Hon har lång erfarenhet som HR Chef i olika företag och har utsetts till Årets HR Profil i Skåne.

Manuela Liegnell

Manuela är föreläsare och utbildningsledare inom självledarskap och mental träning. Hon är personalvetare, mental coach och certifierad förändringsledare inom förändringens fyra rum. Manuela gillar att utmana rådande strukturer och har lång erfarenhet inom HR-området.

bottom of page